Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skadd i brannbil­kollisjon i Sogndal

En mann er fløyet til sykehus etter en kollisjon mellom en brannbil og en personbil på riksvei 55 i Sogndal onsdag ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved Lomelde og ble meldt klokken 15.17. En drøy time senere ble den skadde mannen sendt til sykehus i luftambulanse.

– Mannen satt fastklemt en god stund og er trolig alvorlig skadd, sier operasjonsleder Lars Geitle hos politiet i Sogn og Fjordane til NTB.

Brannbilen var på vei for å hjelpe til i slokkingen av bråtebrann på Leikanger da den kolliderte med personbilen. Sjåføren i brannbilen ble ikke skadd i sammenstøtet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling