REDNINGSAKSJON: Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut i morges. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
REDNINGSAKSJON: Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut i morges. Foto: Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer

Mann skadd i dramatisk arbeidsulykke i Bjørvika

Klemt fast i tunnel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En person er skadd i en arbeidsulykke i Bjørvika i Oslo. Den første meldinga gikk på at mannen ble skadd da deler av tunnelen raste sammen. Det er ikke tilfelle.

- Han har fått et brudd i hofta. Han ble klemt mellom ei vogn som frakter gravemasse og tunnelen, sier prosjektleder Jan Kopperstad i Midgardsormen til Dagbladet.

Mannen er fraktet vekk i ambulanse.

Arbeidstilsynet og politiet jobber nå med å finne ut nøyaktig hva som skjedde.

Kopperstad betegner hendelsen som en «svikt i systemet».

Vann- og avløpsetaten bygger et nytt avskjærende ledningsanlegg fra Grev Wedels plass og Kuba på Grünerløkka til Bekkelaget Renseanlegg (BRA).

Ledningsanlegget kalles Midgardsormen og er en av de største investeringene på avløpssiden som hittil er gjennomført i Norge og skal gi renere vann i Bjørvika og nedre del av Akerselva.
Armbåndet til Liv Signe Navarsete       25943 får kreft hvert år i Norge -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete 10632 dør av kreft hvert år i Norge -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete 505 tar livet sitt hvert år i Norge -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete 163 barn dør før de blir 1 år i Norge -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete 27 blir drept hvert år i Norge -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete Gamle ligger på do på aldershjem og sykehjem -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete Jordskjelvkatastrofe på Haiti -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete Flomkatastrofe i Pakistan -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete Krig i Afganistan -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete HVA ER VIKTIGST I NORGE?? -        Armbåndet til Liv Signe Navarsete!!!!!!!!!           Irene Røe Vaagan