Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skal ha blitt bundet og slått i hjemmeran i Trondheim

En mann opplyser å ha blitt bundet, slått og frastjålet eiendeler hjemme hos seg selv på Strindheim i Trondheim. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde like før klokken 1 natt til søndag. Fornærmede har selv forklart at to gjerningspersoner bandt ham fast og slo ham mens de stjal flere eiendeler, deriblant telefonen hans.

- Det er foreløpig litt uklart hvordan gjerningspersonene har tatt seg inn, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser at fornærmede har synlige skader på skuldrene og hendene. I tillegg klager han på smerter i hodet. Mannen er nå sendt til legevakten, der han vil bli undersøkt.

Fordi han ble frastjålet telefonen sin, fikk ikke mannen varslet politiet før samboeren kom hjem en time senere, klokken 1.47, har han selv forklart.

- Vi er hjemme hos fornærmede og forsøker å innhente så mange opplysninger som mulig. Om vi setter i gang noe søk i natt, avhenger av de opplysningene vi får, sa operasjonsleder Handegard til NTB klokken 1.45.

Overfor Dagbladet opplyser Handegard at gjerningspersonene trolig har fått med seg flere telefoner, en spillkonsoll og noe musikkutstyr.

- I tillegg tok de også med seg flere bankkort som han ble truet til å oppgi kodene til. De bankkortene er nå sperret, sier Handegard.

Politiet har sikret spor fra leiligheten.

- Uten at vi vil si hva slags spor det er på nåværende tidspunkt, sier Handegard.

Det ble gjennomført et kort avhør av mannen før han ble kjørt til legevakta. Krimvakta i Trondheim vil gjennomføre et nytt avhør i løpet av søndagen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!