Mann skal ha blitt kastet ut fra tredje etasje

Ligger alvorlig skadet på St. Olavs Hospital. Ifølge vitner ropte han av smerte, og fortalte at han ble kastet ut av vinduet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): En mann er lagt inn på sykehus med alvorlige skader etter at han skal ha blitt kastet ut av et vindu i tredje etasje i Båhusgate på Møllenberg i Trondheim natt til torsdag.

Politiet ble varslet om saken litt over klokka ett natt til i dag.

- Vi fikk melding om en mann som hevdet at han hadde blitt kastet ut av et vindu. Etterforskning er nå satt i gang for å finne ut om dette stemmer, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

Utelukker ikke fall - Mannen hevder at han er blitt kastet ut av vinduet, men vi kan ikke utelukke at han har falt, forteller vaktleder Are Løw-Owesen ved kriminalvakta i Trondheim til NTB.

Den skadde behandles ved St. Olavs hospital. Sykehuset opplyser til Adressa at han har pådratt seg alvorlige skader, men at tilstanden hans er stabil.

Politiets etterforskere avhørte mannen på sykehuset torsdag ettermiddag, men måtte avbryte avhøret fordi han skulle opereres, ifølge NTB.

Hørte dunk og skrik En nabo forteller til at han hørte et dunk og forferdelige skrik, samt rop om politi og ambulanse fra den skadde.

- Han ropte av smerte, og fortalte at han hadde blitt kastet ut av vinduet, forteller vitnet.

Angrepet med øks og kniv Ifølge vitnet skal mannen ha sagt at han ble angrepet med en liten øks og en kniv av en kvinne og en mann.

- Vi har et visst bilde av hans versjon, og vi leter etter to navngitte menn. Én av dem har antydet at han vil møte politiet og forklare seg i løpet av ettermiddagen, sier vaktlederen.

Både den skadde mannen og de to personene politiet leter etter, skal være kjent av politiet fra tidligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer