Mann skal ha blottet seg for to ni år gamle jenter på Sotra

Politiet leter etter mannen i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet lette torsdag kveld etter en mann som er mistenkt for å ha blottet seg for to ni år gamle jenter på Sotra utenfor Bergen.

- Vi har fått melding om at en person beskrevet som «en eldre mann» har blottet seg for to unge jenter, sier operasjonsleder Terje Erichsen i Hordaland politidistrikt til Bergensavisen.

Politiet varslet torsdag at de ville patruljere rundt skoler på Sotra utenfor Bergen fordi flere barn har blitt forsøkt overfalt eller lokket inn i biler av ukjente menn i området denne uken.

Også i forrige uke ble politiet gjort kjent med lignende hendelser på Askøy og på Ågotnes, ifølge Bergens Tidende.

Politiet lette torsdag kveld med hundepatrulje etter mannen som skal ha blottet seg for de to jentene som var ute og lekte nær Maggevarden på Ågotnes i 18-tiden.

De to niåringene er avhørt, og saken etterforskes videre av politiet på Sotra, opplyser operasjonsleder Janne Steimler Sætre til Bergens Tidende sent torsdag kveld.

Jentene fortalte om hendelsen til foreldrene, som så kontaktet politiet. Politiet var i området flere timer torsdag kveld, men politiets arbeid ble avsluttet på stedet i 21-tiden, skriver avisen. (©NTB)