Mann skal ha loggført kjærestens unnskyldninger for å ikke ha sex i et Excel-dokument

Fikk 27 «nei», og blei lei.

- LEI:  En bruker på Reddit hevder kjæresten hennes sendte henne en liste på mail, hvor han loggførte hver gang hun nekten å ha sex med ham. ILLUSTRASJONSFOTO: COLORBOX. Foto (innfelt): Skjermdump fra Reddit-brukeren.
- LEI: En bruker på Reddit hevder kjæresten hennes sendte henne en liste på mail, hvor han loggførte hver gang hun nekten å ha sex med ham. ILLUSTRASJONSFOTO: COLORBOX. Foto (innfelt): Skjermdump fra Reddit-brukeren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Saken om Reddit-brukeren som la ut en oversikt på et Excel-ark over kjærestens «sex-svar» i en hel måned, har spredd seg som ild i tørt grass på sosiale medier, etter at Huffington Post først omtalte saken.

- Kuttet all kontakt Det var angivelig kjæresten til mannen, som la ut Excel-arket på Reddit.

- Min mann (26) sendte meg (kvinne, 26) en umoden e-post i det jeg var på vei til flyplassen for en tidagers jobbtur. Nå har han kuttet all kontakt med meg, hevder brukeren som går under pseudonymet «throwwwwaway29», ifølge Huffington Post.

Logget alle svar Den 26 år gamle mannen skal ifølge kvinnen ha loggført alle svarene hun har gitt ham hver gang han har ymtet frampå med «sex-forespørsler».

Ned til detalj skal han skrevet hva hun har svart. Her er noe av det han har loggført, tilfeldig utvalgt:

3. juni, 2014: «Jeg ser på dette tv-showet (Friends-reprise)».
4. juni, 2014: «Jeg føler meg svett og ekkel. Jeg trenger en dusj. (dusjet ikke før neste morgen)».
10. juni, 2014: «Ja».
11. juni, 2014: «Jeg er fortsatt litt sår fra gårsdagen».
13. juni, 2014: «Jeg forsøker å se filmen (sovnet 15 minutter senere)».
21. juni, 2014: «Jeg må opp tidlig i morgen».
29. juni, 2014: «Du er for full».
1. juli, 2014: «Jeg føler meg ikke så bra, jeg har spist for mye»
5. juli, 2014: «Jeg er ikke helt i form»
13. juli, 2014: «Nei».
16.juli, 2014: «Jeg ser på tv-showet mitt. Jeg vil ikke gå glipp av noe»

Varierte tilbakemeldinger Huffington Post skriver at brukeren har fått varierte tilbakemeldinger etter at hun la ut det som angivelig skal være kjærestens XL-ark.

- Hvis noen hadde laget et regneark over grunnene til at jeg ikke ville ha sex med dem (...) ville det gjort meg kvalm, og jeg ville ikke hatt dem i nærheten av meg. Det er hinsides patetisk, skriver en Reddit-bruker, ifølge Huffington Post.

Samtidig får også mannen en form for støtte.

- Hvis noen nektet å ha sex med meg om og om igjen, til tross for mine gjentatte forsøk og de brukte samme unnskyldning hver gang (...), ville det gjort at jeg følte at den personen ikke ville ha meg i nærheten, skriver en annen bruker, ifølge nettstedet.

Det har for øvrig ikke lykkes Huffington Post og få tak i denne Reddit-brukeren eller kjæresten hennes for å verifisert om denne historien er ekte.

LISTEN:  Slik skal mannen til Reddit-brukeren som la ut denne listen, angivelig ha loggført alle gangene han forsøkte å ha sex med sin kjæresten sin den siste måneden. Foto: Skjermdump fra Reddit.
LISTEN: Slik skal mannen til Reddit-brukeren som la ut denne listen, angivelig ha loggført alle gangene han forsøkte å ha sex med sin kjæresten sin den siste måneden. Foto: Skjermdump fra Reddit. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer