Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skjøt og drepte kvinne og to barn andre juledag

Et barn på ti måneder, og et på elleve år mistet livet i skyteepisoden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Phoenix politidistrikt har arrestert en mann, siktet for å ha skutt og drept en kvinne og to barn på ti måneder og elleve år i et leilighetskompleks i byen på mandag.

De rykket ut klokka 03.45 på natta etter å ha fått inn en melding om en død kvinne utenfor leiligheten. Mannen skal ha låst seg selv inne i leiligheten da politiet ankom åstedet. Det var ikke før flere timer senere at han innrømte å ha tatt livet av barna. Deretter begynte han å skyte etter politiet.

Det var ikke før politiet arresterte mannen og satt ham i varetekt at de fant de livløse barna inne i leiligheten. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Mannen kom tilsynelatende uskadd fra pågripelsen. En politibetjent fikk derimot skuddskader og ble fraktet til sykehus etter skyteepisoden.

Politiet sier ifølge CBS News at de etterforsker drapet som vold i nære relasjoner. Overkonstabel Jonathan Howard sier drapsmannen besøkte byen i jula.

Politiet ledsaget områdets boeboere til en butikk i nærområdet, hvor de søkte dekning inntil mannen ble pågrepet, skriver New York Times.

- Det er galskap at dette skjedde i jula fordi det er en høytid hvor familien møtes og koser seg, sier nabo Sara Scott.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!