Mann skjøt seg i foten i Oslo

En 31 år gammel mann ble sent søndag kveld sendt til sykehus etter å ha skutt seg selv i foten på Vålerenga i Oslo. Politiet er interessert i tips fra publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er en kjenning av politiet, men har vært lite samarbeidsvillig. Derfor ønsker politiet hjelp fra andre, forteller operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt.

- Han hadde skutt seg i foten. Vi fant ham i Enebakkveien og fikk ham til sykehus. Men åstedet for skyteepisoden er ukjent for oss. Hvis noen har opplysninger, har hørt eller sett noe i tidspunktet mellom klokken 23 og 23.30 søndag kveld, er vi derfor veldig interesserte i vitneopplysninger, sier Ege til NTB.

Mannen pådro seg ikke livstruende skader, men hadde skutt seg i leggen. Tilstanden ble natt til mandag betegnet som stabil.

Politiet ble varslet om saken klokken 23.18 søndag kveld og hadde natt til mandag ikke funnet våpenet som mannen brukte.

- Ingen andre personer var til stede da dette skjedde, og vi er veldig sikre på at saken ikke har noe med de andre skyteepisodene i Oslo å gjøre. Det er viktig å poengtere dette, sier Ege.

Natt til søndag ble det løsnet skudd på Galgeberg i Oslo. Ingen ble skadd, men en mann ble pågrepet. Politiet satte saken i sammenheng med at det ble løsnet skudd i Jens Bjelkes gate natt til fredag. Heller ikke da ble noen truffet, men en person ble skadd i en arm, trolig etter å ha blitt slått med en gjenstand.

(NTB)