Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann sklei på isen, falt bakover og fikk steinpakke på 20 kg over seg

Fraktet til legevakta på Hovden. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mannlig arbeider i 20-årene er sendt til legevakta på Hovden, etter å ha fått en steinpakke på minst 20 kilo over seg.

- Han har båret på stein, sklidd på isen, falt bakover og fått steinen over seg, opplyser Per Christian Klausen, operasjonsleder i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Arbeidsulykka skjedde ved en hytte ved Hovden skisenter i Aust-Agder, i forbindelse med bygging av en mur.

Politiet opplyser på Twitter at de fikk melding om hendelsen klokka 10.26. Mannen er nå fraktet til legevakta. Skadeomfanget er ukjent.

- Jeg har ikke fått beskjed om skadeomfang, men han hadde vondt, sier operasjonsleder, som meddeler at mannen var ved bevissthet.

Seks andre arbeidere skal ha vært til stede ved hytta da ulykken fant sted. Politiet kommer ikke til å opprette sak.

- Det vil eventuelt være opp til arbeidstilsynet å forfølge saken, men det ser ikke ut til å være noe straffbart. Det var et hendelig uhell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling