Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt av politi i Sverige - sa han hadde bombebelte

Svensk politi har skutt en mann utenfor en politistasjon i Täby nord for Stockholm. Mannen sa han hadde på seg et bombebelte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen rettet en geværlignende gjenstand mot politistasjonen, og ifølge Aftonbladet sa mannen at han hadde på seg et bombebelte.

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke en gjenstand mannen hadde med seg som nå ligger utenfor politistasjonen, men politiet vil ikke kommentere om hva slags gjenstand dette dreier seg om.

En eller flere fra politiet avfyrte skudd mot mannen, som hadde på seg hjelm og skuddsikker vest. Skadene hans betegnes ikke som livstruende, og han er nå sendt til sykehus. Mannen ble skutt i beinet.

- En mistenkt bevæpnet mann opptrådte truende mot politipersonalet på Täby politistasjon. Da ble politiet nødt til å avfyre skudd mot mannen, sier Anders Bryngelsson, talsperson for politiet i Stockholm til Aftonbladet.

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart, og det pågår en omfattende politiaksjon på stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media