SKUDD I OSLO: En mann i 40-årene sier han er blitt avfyrt skudd mot ved Dælenenga idrettsplass i Oslo. Politiet jakter tre personer i en blå bil. Foto: Øistein Norum Monsen
SKUDD I OSLO: En mann i 40-årene sier han er blitt avfyrt skudd mot ved Dælenenga idrettsplass i Oslo. Politiet jakter tre personer i en blå bil. Foto: Øistein Norum MonsenVis mer

- Mann skutt etter i Oslo

Politiet jakter tre angivelige gjerningspersoner i en blå bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Klokka 19.59 fikk politiet melding om at en mann i 40-årene skal være skutt etter ved Dælenenga idrettsplass i Oslo.

- Han forteller at tre personer skal ha vært involvert. En av dem hadde et våpen, og det skal være avfyrt skudd, sier operasjonsleder Heidi Grundstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ingen skal ha kommet til skade under den angivelige skyteepisoden. Politiet kan foreløpig ikke si stort om formærmedes bakgrunn, annet enn at «han har et navn som ikke er typisk norsk».

- De antatte gjerningspersonene skal ha kjørt av gårde i en blå bil. Vi leter etter dem nå, sier Grundstad.

Tre personer skal ha vært i kontakt med fornærmede, ifølge innsatsleder på stedet, Torgeir Brenden. Det ble trukket fram et våpen og avfyrt to skudd. Gjerningsmennene stakk av fra stedet i bil.

Et vitne har til politiet gjenfortalt følgende hendelsesforløp:

- Jeg så at han trakk en pistol ut av jakka. Jeg løp oppover gata da jeg hørt pang pang. Jeg ropte «Stopp, hva gjør dere», sa vitnet.

Ved 0430-tida i natt sier operasjonsleder Njål Ladstein i Oslo politidistrikt til Dagbladet at det ikke foreligger ny informasjon i saken.

Dagbladet følger saken.