Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt i gjengoppgjør

Bevæpnet politi og hundepatruljer fra Asker og Bærum politidistrikt jaktet i natt på de som skjøt en 26 år gammel mann i en leilighet på Blommenholm utenfor Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han har pådratt seg alvorlige skuddskader i halsen og den ene armen. Mannen ligger nå på Ullevål sykehus og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 00.35, og fikk ordre om bevæpning. Man tror det dreier seg om et gjengoppgjør, men ingen av de involverte skal være medlemmer av A- eller B-gjengen i Oslo. Skytevåpenet skal angivelig være en pistol. Det var i natt uklart hva som var opptakten til skyteepisoden.

- Vi har ikke fått avhørt den skadde ennå, men en mann som var sammen med ham i leiligheten har forklart at han gjenkjente gjerningsmennene, opplyser vaktleder Odd Thrane ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Gjerningsmennene var av asiatisk opprinnelse. Den skadde er opprinnelig fra Vietnam, men har vært bosatt i Bærum en stund.