Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt i handa på kjøpesenter i Oslo

Blødende mann sendt til sykehus.

Foto: Benjamin Bakken
Foto: Benjamin Bakken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) En mann skal være skutt i hånda inne på et tatoveringsstudio på kjøpesenteret Arkaden i Oslo.

Skuddramaet  fant sted i et tatoveringsstudio som er tilknyttet sportsbutikken Jean TV i senterets andre etasje. Politiets innsatsleder sier nå til Dagbladet at de tror på mannens historie.

- Han sier han har blitt skutt, og han har skader som tyder på dette. Men han har ikke vært villig til å forklare seg utover dette, sier innsatsleder Lasse Alver til Dagbladet.

Mannen skal etter det Dagbladet får opplyst være ansatt på sentert.

- Det er hørt ett skudd, sier Alver.

Leter etter gjerningsmannen Tidligere i dag hadde politiet opplysninger om to mulige gjerningsmenn som var sett på stedet. De leter nå etter én person.

- Vi leter etter én konkret person, sier Kjell Pedersen ved Sentralvakta i Oslo.

Det skal ikke ha vært andre vitner til det som skjedde. Politiet vil nå blant annet gå gjennom kjøpesenterets overvåkningskameraer.

Den skadde mannen er fraktet til Ullevål universitetssykehus hvor han avhøres av politiet.

Det svært travle kjøpesenteret ligger nederst i paradegata Karl Johan, og den angivelige skyteepisoden skal ha skjedd midt i lørdagshandelen, ved 12.14-tida.

-Skremmende Natalie Henriksen jobbet i nabobutikken Glitter da skytingen skjedde. Hun synes det er veldig ubehagelig at noen har blitt skutt på et så offentlig sted.  

- Når noen går med våpen og skyter inne på et kjøpesentrum midt i sentrum har det gått for langt. Jeg synes det er kjempeskremmende, sier hun til Dagbladet. 

Senteret er fremdeles åpent, men en mindre del av andre etasje er avsperret. Her står fremdeles politiet og snakker med vitner.

På gulvet er det spor av blod.

- Jeg så ingenting, sier kjæresten til mannen til Dagbladet etter at hun har blitt avhørt av politiet på stedet.

UBEHAGELIG:  Natalie Henriksen jobber i en butikk rett i nærheten av åstedet. Hun synes det er skremmende at noen er skutt på et så offentlig sted.
UBEHAGELIG: Natalie Henriksen jobber i en butikk rett i nærheten av åstedet. Hun synes det er skremmende at noen er skutt på et så offentlig sted. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media