Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt i magen på Briskeby i Oslo

Den antatte gjerningsmannenen er på frifot.

SKUTT I MAGEN: En mann ble skutt to ganger i magen i en leilighet på Briskeby i Oslo natt til tirsdag. Foto: Daniel Laabak
SKUTT I MAGEN: En mann ble skutt to ganger i magen i en leilighet på Briskeby i Oslo natt til tirsdag. Foto: Daniel Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er skutt i magen i Lallakroken, like ved Uranieborg skole i Oslo.

- Vi fikk melding klokka 23.19 om skriking og slåssing i en leilighet i Lallakroken på Briskeby. Kort tid etterpå fikk vi melding om at det hadde gått av to pistolskudd, sier Ola Krokan, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Bevæpnet politi rykket ut og fant en mann som var skutt i magen i leiligheten.

- Den skadde er skutt i magen med to skudd, muligens med et våpen av .22-kaliber, sier Krokan.

Den antatte gjerningsmannen har forlatt stedet og politiet leter nå med store ressurser. Han beskrives som mørkhudet og er mellom 30 og 40 år gammel. Han skal også ha en tatovering på en av armene.

- Han er barbeint og har på seg grønn kamobukse og grå t-skjorte. Han har helskjegg og afrohår som er festet i en hestehale. Mannen er beruset, sier innsatsleder Tore Barstad til Dagbladet på stedet.

Skuddene ble avfyrt innendørs. Totalt var det tre personer til stede i leiligheten. Kun er person er skadd. Offeret er fraktet til Ullevål sykehus, men skadene er ennå ukjent.

En mann som befant seg ved Olsen Café, omtrent femten meter rundt hjørnet, kan ha observert den antatte gjerningsmannen da han løp forbi i høyt tempo.

- Det var en høy, relativt slank mann med hestehale. Jeg tenkte: «Hva slags tid er dette å løpe på?» sier han til Dagbladet.

Politiet vet foreløpig ikke noe om relasjonen mellom gjerningsmann og fornærmede og jobber nå med å intervjue vitner på stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling