Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt i MC-lokale i Alta

En mann i 30-åra døde i går kveld etter en skyteepisode i et MC-lokale i Alta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre etterforskere fra Kripos kom i i dag til Alta for å bringe klarhet i hvorvidt det dreier seg om et vådeskudd eller en kriminell handling.

Politiadvokat Morten Daae ved Vestfinnmark politidistrikt sier til NTB at politiet foreløpig holder alle muligheter åpne. Daae sier at det i tillegg til den døde bare var en annen person til stede i den delen av lokalene til Bunkers MC hvor skuddet falt.

Han har forklart at det var den døde som holdt i våpenet og at det var et vådeskudd. Våpenet var enten en pistol eller en revolver. Vedkommende kan ikke gi noen annen forklaring enn at «skuddet plutselig gikk av». Politiet avhørte natt til søndag også de andre som var til stede i klubblokalene.

- Vi har funnet det riktig å be om teknisk hjelp fra Kripos for å få bekreftet eller avkreftet den forklaringen som er gitt, sier Daae.

I ettermiddag ble Kripos-etterforskerne briefet om saken på lensmannskontoret i Alta før de selv starter de tekniske undersøkelsene. Politiadvokat Daae sier saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media