Mann skutt i Oslo. Politiet undersøker om skytingen var internt oppgjør

Sju siktet etter skyteepisode.

POLITIJAKT: Politiet jakter en antatt gjerningsmann etter at en mann ble skutt på Galgeberg i Oslo i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
POLITIJAKT: Politiet jakter en antatt gjerningsmann etter at en mann ble skutt på Galgeberg i Oslo i kveld. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Natt til onsdag bekrefter politiet at sju personer er siktet for grov kroppskrenkelse etter at en mann ble skutt på Galgeberg i Oslo.(Dagbladet): En mann er skutt på Galgeberg i Oslo, melder Oslo-politiet. Skytingen skal ha skjedd på fortauet utenfor puben Galgeberg Corner på Oslos østkant i 18-tida i kveld.

Den fornærmede mannen ble skutt i låret var ved bevissthet og utenfor livsfare da han ble kjørt til sykehus i kveld.

- Vi fikk melding klokka 18.17 om at  en person var skutt, trolig i beinet, og at en mann var blitt sett løpende derfra. Politiet og ambulanse var raskt på stedet, og den fornærmede - en mann - ble kjørt til sykehus, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til Dagbladet.  Løp fra stedet Vitner har forklart overfor politiet at de har sett en mann løpe fra stedet, og politiet har flere spor de jobber aktivt med videre i saken. Det skal ha vært flere vitner til skytingen.

- Vi jobber opp mot en rekke spor, både innendørs og utendørs. Basert på opplysningene vi har fått, skjedde skytingen utendørs, sier han.

Politiet opplyser tirsdag kveld at de så langt har innbrakt til sammen fire personer de tror har opplysninger i saken. Alle disse er hentet inn på politihuset, og det undersøkes hva de vet om hendelsen. Politiet undersøker også om episoden kan ha sammenheng med et internt oppgjør.- Det er basert på at vi ikke tror det er en tilfeldig fornærmet, sier operasjonsleder Hekkelstrand til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer