UKLART: En mann i starten av tjueåra ble skutt i Oslo i firetida i natt. Offeret nekter å forklare seg for politi, og verken åsted, gjerningsperson eller hendelsesforløp er kjent. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
UKLART: En mann i starten av tjueåra ble skutt i Oslo i firetida i natt. Offeret nekter å forklare seg for politi, og verken åsted, gjerningsperson eller hendelsesforløp er kjent. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer

Mann skutt i Oslo

Truffet i brystet. Nekter å forklare seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En mann i starten av tjueåra ble funnet skutt i brystet i Ruseløkkveien i natt. Mannens skader betegnes som ikke livstruende, og personen er ført til Ullevål sykehus.

- Mannen ville ikke si hvem som har skutt ham, så det er trolig noen han kjenner. Han må nok fortelle oss litt mer om episoden, for det er tydelig at det ligger noe bak, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Vet du noe om denne saken? Tips oss på sms/mms 2400, telefon 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

Svært lite er kjent om episoden. Mannen skal ha stanset en tilfeldig forbipasserende og fortalt at han var blitt skutt. Han var bevisst og «blødde litt» da politi og ambulanse ankom stedet.

- Så langt har vi ikke åsted, hendelsesforløp eller gjerningsperson, legger operasjonslederen til.

Dagbladet følger saken.