Mann skutt i Oslo

En 33 år gammel mann ble i ettemiddag skutt og alvorlig i Oslo sentrum. Politiet etterlyser to menn som kjørte vekk fra åstedet i en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytedramaet fant sted på Ankertorget i krysset Torggata/Hausmannsgate i Oslo like etter klokken 15 i ettermiddag. Vitner har fortalt politiet at de hørte to eller tre skudd. Mannen som ble skutt klarte å ta seg over torgplassen og Torggata, før han segnet om på den andre siden av gata.

Flyktet fra åstedet

Personen som skjøt skal ha løpt mot en ventende sølvgrå Audi. En annen person som satt i bilen skal ha kjørt vekk fra stedet i stor fart, i retning Grünerløkka i Oslo. De to personene, som er av utenlandsk opprinnelse, er ikke pågrepet ennå. Bilen, trolig en leiebil, ble funnet på Grünerløkka vel en time etter at skuddene ble løsnet. Politiet har sikret seg mange vitneobservasjoner.

Operert

Offeret ble i all hast kjørt til Ullevål sykehus. Han ble lagt rett på operasjonsbordet. Etter hva Dagbladet :på nettet forstår er han alvorlig skadd, etter å ha blitt truffet i magen, men situasjonen er stabil.

Vitner har fortalt at han ble truffet i siden, enten i armen eller magen. 33-åringen var ved bevissthet da han ble bragt til sykehuset i ambulanse.

MANGE VITNER:</B> Politiet har et godt utgangspunkt for etterforskning etter skyteepisoden i Oslo i ettermiddag.