Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt i Oslo

Tilstanden for en mann i 25-årsalderen er alvorlig etter at han ble skutt på en kafe i Oslo i natt. Fire menn vil bli siktet for drapsforsøk i løpet av dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er skutt med ett skudd i brystet og lå i natt under intensivbehandling på Ullevål universitetssykehus. Tilstanden er alvorlig, men stabil.

Sprikende forklaringer

Skytingen skjedde på Mehar Bjølsen kafé i Bergensgata ved 00.50-tida. Politiet innbragte kort tid etterpå fire personer som sa de var vitner til skytingen.

- De fire vil bli siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk i løpet av dagen, opplyser vaktleder Sindre Flaate ved Kriminalvakta ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no. Han forteller at det de motstridene forklaringene de fire har avgitt til politiet i avhør som gjør at de skifter status fra vitner til siktede.

Kjørte til legevakt

Tre av de fire fraktet den skadde til legevakt etter skytingen. Der ble det fastslått at skadene mannen hadde fått var så omfattende at han måtte fraktes til Ullevål sykehus.

Det var legevakta som meldte fra om skytingen videre til politiet.

De fire som ble bragt inn forklarte til politiet at gjerningsmannen var mellom 30 og 40 år, hadde kort, blondt hår og var iført svart genser og svarte dongeribukser. Politiet i Oslo bekrefter at de ikke lenger leter etter en sånn person.

Hele Norges coronakart