HER BLIR HAN PÅGREPET: En mann er arrestert etter en skyteepisode på Tøyen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
HER BLIR HAN PÅGREPET: En mann er arrestert etter en skyteepisode på Tøyen. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer

Mann skutt i ryggen med luftvåpen i Oslo - én arrestert

Fraktet til legevakta med mindre skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 18.40-tida mandag kveld fikk politiet melding om at en mann hadde blitt skutt i ryggen på Tøyen i Oslo. Mannen ble fraktet til legevakta med mindre skader. 

- Da vi kom til stedet viste han oss luftgeværkula. Det er ikke snakk om alvorlige skader, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo-politiet til Dagbladet.

Bevæpnet politi rykket ut til stedet. Divisjonsleder Morten Fosse i Oslopolitiet sier til Dagbladet at en mann er pågrepet etter skytingen.

- Vi fikk melding om et én person var skutt med luftvåpen i området ved Kiwi i Kolstadgata. Vi har også søkt i en blokk i området, der vi har pågrepet en mulig gjerningsmann og tatt beslag i en luftvåpen, sier Fosse.

- Skadene på fornærmede tilsier at det er et luftvåpen som er brukt. Han er kjørt til legevakta med lettere skader, sier han videre. 

På nåværende tidspunkt kan ikke Fosse si noe om den pågrepne er en kjenning av politiet eller hva som ligger til grunn for skytingen.