Mann skutt med hagle i Namsos, er truffet i brystet

Ligger lettere skadd på sykehus etter jakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har startet etterforskning etter at en mann ble truffet av et hagleskudd i brystet i Namsos i Nord-Trøndelag søndag kveld.

- Det kan tyde på at han er skutt med hagle. Vi vet foreløpig ikke noe om skadeomfanget, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen til Dagbladet i 18.15-tida.

- Vi vet ikke hva som har skjedd, vi fikk melding fra AMK og luftambulansen har rykket ut. Det er på et sted vi ikke kommer til med bil, så vi vet ikke noe mer før luftambulansen er der, sier operasjonslederen.

I 18.35-tida har luftambulansen landet på stedet.

- Det er veldig sannsynlig at dette har skjedd under jakt, men det eneste som er sikkert er at han er skutt i brystet, sier han.


Like før klokka 19 ble mannen fløyet til Levanger sykehus.

- Han er lettere skadd. Det var jo en kjempenyhet å få for alle, sier Olsen i 21-tida.

- Han ligger fortsatt på sykehuset, og hendelsen blir etterforsket av politiet. Vi oppretter en politisak og vi tar det for gitt at han ble skutt av noen andre, sier han.

Politiet har ikke fått kontakt med personene mannen var sammen med under jakta. Ingen vitner er derfor blitt avhørt.

- Vi har faktisk ikke fått kontakt med de øvrige jegerne, de er på et sted uten dekning. Men de har overbringt informasjon til oss om at de tar kontakt så snart de har dekning igjen, sier Olsen.