Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann skutt med hagle

To personer pågrepet på Romerike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ved 17-tida i ettermiddag fikk politiet melding om at en mann var skutt i Aurskog Høland. Skyteepisoden fant sted i den nedlagte brannstasjonen i Hemnes sentrum, som nå er innredet til leiligheter.

- Politi og ambulanse har akkurat kommet til stedet, men vi vet ikke hvor alvorlig det er for mannen som er skutt, sier operasjonsleder Trude Buanes ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Mannen, som er 42 år, er sendt til Ullevål universitetssykehus med store skuddskader i mageregionen.

- Han har alvorlige skader i buk- og mageregionen og skal opereres, sier lensmann i på Aurskog Høland lensmannskontor, Per Torgersen, til Dagbladet.no.

Pågrepet
To unge menn i 20-årene er pågrepet i forbindelse med skyteepisoden. Begge to er kjenninger av politiet. Det er også mannen som er skutt.

- Vi vet ikke noe om bakgrunnen til skyteepisoden, men de to pågrepne vil bli avhørt i løpet av kvelden og natta, sier Torgersen.

Kriminalteknikere er på vei til åstedet og området er sperret av. Politiet vet foreløpig ikke noe om bakgrunnen for skyteepisoden.