SKUTT OG DREPT: Her i denne blokken i Bergen ble en mann funnet drept i natt. Den antatte gjerningsmannen skal ha avfyrt fire skudd. Gjerningsmannen er pågrepet. Marit Hommedal / Scanpix
SKUTT OG DREPT: Her i denne blokken i Bergen ble en mann funnet drept i natt. Den antatte gjerningsmannen skal ha avfyrt fire skudd. Gjerningsmannen er pågrepet. Marit Hommedal / ScanpixVis mer

Mann skutt og drept i Bergen

Politiet har pågrepet antatt gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet i Hordaland fikk i 00.20-tida melding om at en person var skutt i en blokk i Lyderhornslien i Loddefjord vest i Bergen. Vedkommende skal ha blitt erklært død i 1-tida.

Gjerningspersonen var lenge på frifot, men klokka 1.45 var den antatte gjerningsmannen pågrepet av politiet på Ytre Laksevåg, opplyser operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Mistenket ble pågrepet av en hundepatrulje, ifølge NTB.

Skutt innendørs
Ifølge Bergensavisen skal den drepte ha blitt skutt i mageregionen. Politiet vil ikke bekrefte dette.

Det er uklart om drapet skjedde inne i en av leilighetene eller i oppgangen.

Hilland kjenner ikke til om hvilken relasjon den pågrepne har til den avdøde eller om det var andre til stede da det skjedde.

- Men det skjedde innendørs. Vi er i full gang med avhørene, men vi vet ikke om det har vært vitner til selve hendelsen, sier Hilland.

- Vi aner ikke hva som er bakgrunnen for drapet, legger han til.

Fire skudd
Vitner skal ifølge bt.no ha hørt en person be en annen om å «komme seg vekk»». Deretter skal det først ha blitt hørt ett skudd, og så tre til. Avisa har også snakket med personer som skal ha sett de som kan ha vært en våpen bli kastet fra altanen i en leilighet.

Ifølge ba.no skal politiet senere ha funnet et elektrosjokkvåpen under en bil.

(Dagbladet.no følger saken)

EN PERSON PÅGREPET:  Politiet pågrep i natt en mann, mistenkt for drapet. Foto: Marit Hommedal / Scanpix
EN PERSON PÅGREPET: Politiet pågrep i natt en mann, mistenkt for drapet. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer