Mann skutt og drept i Drammen

Politiet jakter på tre personer etter at en mann i 40-årsalderen ble drept i en leilighet i Drammen i natt. En av de tre skal ha skader etter knivstikk i rygg og nakke etter et slagsmål før drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om hendelsen ved en telefonsamtale ved 01-tiden. Da skal en mann ringt og sagt at en person var skutt og drept. Når drapet skjedde er ikke klarlagt.

Den drepte er i 40-årsalderen, og er bosatt i Danmark.

Ifølge vitner skal den drepte har vært i slagsmål med tre antatte gjerningsmenn, opplyser politiet. To forskjellige skytevåpen ble beslaglagt i leiligheten.

Vitner har forklart at en rød mindre personbil kom kjørende fra sentrum til Hotvedt Allé, hvor den sto parkert en periode. Politiet prøver å komme i kontakt med folk som har opplysninger om bilen.

Drammenspolitiet har fått bistand fra tre tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen i Oslo. De arbeidet på åstedet i dag.

Politiet har avhørt flere vitner i løpet av dagen. De to mennene som bor i leiligheten der den drepte var på besøk, er ikke mistenkt. De har status som vitner.

(NTB/Dagbladet :på nettet)