Mann skutt og drept utenfor Washington

En mann er blitt skutt på en bensinstasjon i nærheten av Fredericksburg utenfor Washington. Mannen døde av skadene. Snikskytteren kan ha slått til igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klappjakt i blinde

Mannen ble skutt og skadet på en bensinstasjon, slik som flere av de andre ofrene som har blitt drept i Washington-området den siste uka. Bensinstasjonen lå tett ved avkjøring til en hovedvei.

En hvit varevogn er observert i forbindelse med skytingen. Det er ikke klart om skytinga kan settes i forbindelse med de ni tidligere angrepene, men alle frykter nettopp dette. Syv av ofrene døde på stedet.

Det forrige angrepet skjedde sent onsdag kveld, bare fem mil nord for Fredericksburg.

Mannen fylte bensin på en Exxon-stasjon på formiddagen lokal tid, rundt klokka 15 norsk tid, da han plutselig ble skutt, ifølge politiet. Han er alvorlig skadet. Vitner sier at de så en hvit Chevy Astro rett ved åstedet. Bilen skal ha kjørt inn i flere andre biler for å komme ut av området. En liknende bil har blitt observert i nærheten av åstedet ved to av de tidligere drapene.

Politiet stengte deler av Interstate 95 og stoppet hvite varebiler. En spesiell FBI-enhet jobber på spreng med å finne spor etter morderen. Men til tross for at alle drapene har skjedd på offentlige steder, er det ingen som har sett mannen. Flere av åstedene og veiene i nærheten er kameraovervåket, men politiet har hittil ikke funnet noe mistenkelig.