Mann slått i hjel i Troms

Jevnaldrende mann siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er slått i hjel i Troms. Mannen i 40-åra ble funnet i sitt hjem på Storslett i Nordreisa kommune, og en jevnaldrende mann er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser politiet til Dagbladet.

Knyttneveslag - Dette skjedde tidlig lørdag morgen, altså for to dager siden. Tre personer var samlet i en leilighet, det ble uenighet om noe, hvorpå huseier ble tildelt knytteneveslag i ansikt, og hode. Han ble seinere funnet død i leiligheten, sier Dag Roar Stangeland, lensmann i Nordeisa.

- En person er pågrepet, og han har erkjent knytteneveslag. Siktede er en mann i førtiåra, og han og avdøde og kjente hverandre, da de har tilhørt samme miljø. De er såkalte kjenninger av politiet, sier lensmannen.

Analyser viser at dødsårsaken er indre blødninger som følge av slag i ansiktet. Stangeland sier at politiet anser saken som oppklart.

Hjelpeverge fant offeret Den tredje personen som var til stede i leiligheten, er ifølge Stangeland en kvinne - også hun i førtiåra. Hun er gift med siktede i saken og har status som vitne.

Ifølge lensmannen gikk det cirka et halvt døgn fra hendelsen fant sted, til avdøde ble funnet.

- En hjelpeverge fikk ikke svar og oppsøkte leiligheten, og fant da avdøde, sier han.

Den siktede mannen er nå løslatt, siden politiet ikke har funnet grunnlag for å holde ham fengslet.