Mann slått i hodet av parkeringsvakt i Bærum

Blodig krangel mellom bileier og parkeringsvakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En krangel mellom en bileier og to parkeringsvakter endte med at den 25 år gamle bileieren ble slått i hodet med en elektronisk tablet av den ene parkeringsvakten.

Slaget førte til at mannen begynte å blø fra hodet.

Det melder Budstikka.

Asker og Bærum politidsitrikt bekrefter hendelsen overfor Dagbladet, og sier det dreier seg om parkeringsvakter fra det politiet beskriver som et «velrennomert» parkeringsselskap.

Krangelen skal ha oppstått rundt klokka 21.30-tiden torsdag kveld på Stabekk i Bærum kommune.

Krangelen eskalerte Til Budstikka forklarer 25-åringen at han sto ved en parkeringsautomat da han oppdaget de to parkeringsvaktene sto ved bilen hans, og at han ropte til dem for å fortelle at han var på vei til å betale.

- Så oppsto det en verbal krangel, som eskalerte til håndgemeng. I håndgemenget ble altså bileieren slått i hodet med en gjenstand, sier operasjonsleder Martin Martinsen til Dagbladet.

Gjenstanden skal altså være en elektronisk tablet parkeringsvaktene bruker for å utstede gebyrer.

De to parkeringsvaktene skal så ha satt seg i bilen, og forlatt stedet.

Politiet kontaktet parkeringsselskapet etter at patruljen på stedet hadde kommet i kontakt med bileieren. Selskapet informerte så politiet om hvem de to aktuelle parkeringsvaktene var, og dermed fikk politiet tak i parkeringsvaktene.

Politiet anmeldte partene - Vi har anmeldt alle de tre involverte for ordensforstyrrelse. Så blir det opp til de igjen om de ønsker å anmelde den andre parten, sier operasjonsleder Martinsen.

Ingen av partene blir av politiet beskrevet som særlig diplomatiske.

Slik operasjonslederen har forstått situasjonen, så bidro ikke mannen som ble slått i hodet med til «å løse situasjonen på en spesielt rolig og smidig måte».

Parkeringsvaktene skal heller ikke ha rukket å skrive ut et gebyr til bileieren før krangelen oppsto, ifølge operasjonsleder Martinsen.

Budstikka har ikke lykkes å komme i kontakt med parkeringsvaktene.