Mann slått i hodet med våpen i Østfold

To pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En mann ble natt til lørdag slått i hodet med et skytevåpen i Sarpsborg. Politiet pågrep utover natten to menn og beslagla våpen.

Politiet fikk like etter midnatt natt til lørdag melding om at det var blitt benyttet skytevåpen i forbindelse med en uoverensstemmelse nær Sarpsborg sentrum.

- Ingen ble truffet av skudd, men en mann ble slått i hodet med et skytevåpen. Han ble behandlet på legevakten, opplyser operasjonssentralen i Østfold politidistrikt.

Politiet fant raskt fram til en bil som de antatte gjerningspersonene flyktet i.

- Etter en kort forfølgelse forsvant bilen, men ble funnet omtrent med én gang. De antatte gjerningsmennene hadde hensatt bilen og løpt til skogs, opplyser politiet videre.

Store ressurser ble satt inn i jakten, med blant annet politihelikopter og politihunder fra Follo politidistrikt.

- To menn i 20-årene er pågrepet. En av dem gjemte seg i en stall. En annen hang i armene flere meter opp i et tre, opplyser politiet.

Politiet uttalte ved 6-tiden lørdag morgen at man ikke ser bort ifra at flere personer kan være involvert.

- Det er gjort beslag av skytevåpen. Taktisk og teknisk etterforskning pågår og vil fortsette utover lørdagen, opplyser politiet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer