Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann slått ned med spade i Sandvika

To biler ramponert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): En mann ble i kveld slått ned i Sandvika, Bærum og er brakt til sykehus med skader på kroppen og i ansiktet.

Politiet i Asker og Bærum fikk meldingen om overfallet i Jongsåsveien klokka 19.50 i kveld.

- Meldingen gikk ut på at det var en mann som ropte om hjelp og det kunne se ut som vedkommende hadde blitt slått ned. Da vi ankom stedet, fant vi den skadde mannen i en bil, sier innsatsleder John Olav Svartås ved Asker og Bærum politikammer til Dagbladet.

Et vitne som befant seg i bilen sammen med mannen, kunne fortelle at de hadde blitt overfalt av flere personer. Politiet kjenner på nåværende tidspunkt ikke identiteten til gjerningsmennene.

- Vi har ikke fått noen navn. Mennene er av utenlandsk opprinnelse og vi har hatt noen språkproblemer i forhold til forklaringene, sier Svartås og fortsetter:

- Det ser ut som det har blitt brukt en spade eller en jernstang i overfallet. Både bilen der vedkommende satt og bilen som han brukte til å kjøre til stede har fått omfattende skader med det samme slagvåpenet.

Mannen som ble overfalt har fått hard medfart, ifølge politiet. Han skal ikke være livstruende skadd.

- Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus og har flere skader på skader både på kroppen og i ansiktet. Det er for tidlig i etterforskingen å si hva som forårsaket dette overfallet. Vi kan ikke utelukke at det kan vært et gjengoppgjør.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling