Mann slept etter taxi i Oslo

Politiet rykket ut etter meldinger om vold mot flere personer i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da politiet rykket ut etter meldinger om vold mot flere personer i Oslo sentrum, så de en mann som tilsynelatende ble slept etter en taxi.

Operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt sier ved 4.30-tiden at de fortsatt ikke har helt oversikt over hva som skjedde på Fridtjof Nansens plass bak Oslo rådhus en times tid senere.

- Vi fikk meldinger om en rabiat mann som gikk løs på flere personer. Han skal ha kastet en jente i bakken, og den som meldte til oss sa han var blitt slått i hodet så han blødde, forteller Skott.

- Da våre folk kom til stedet, så de en mann som forsøkte å holde igjen en taxi, og patruljen oppfatter det som at han blir slept etter bilen. det viser seg å være fornærmede, som forsøker å hindre gjerningsmannen i å stikke av.

Mannen som forsøkte å holde igjen bilen, har fått noen skader og blir sett til av helsepersonell. Skott sier det ikke er noen alvorlige skader i forbindelse med hendelsen. Politiet leter etter en antatt skadd jente og finner henne et kvartal unna.

- Hun fremstår som uskadd, men ønsker ikke å forklare seg for oss, sier Skott.

Den antatte gjerningsmannen er en mann i 20-årene, og han er pågrepet av politiet. Operasjonslederen sier taxisjåføren risikerer å få førerkortet beslaglagt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer