Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann som døde på julebord var bundet på hender og føtter

Dødsårsaken ikke klar.

JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren i Melbu. Foto: Helge Korneliussen
JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren i Melbu. Foto: Helge Korneliussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som døde under et julebord i Vesterålen i helgen, var bundet på hender og føtter, opplyser politiet.

Tre menn er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men ingen av dem erkjenner straffskyld. Etter et basketak med den ubudne julebordsgjesten, bandt de tre mennene mannen på hender og føtter.

Mens de ventet på politiet, oppdaget de at han var livløs, opplyser politiadvokat Kay Rønning-Nyvold i Midtre Hålogaland politidistrikt til VG.

- Den foreløpige obduksjonsrapporten er ikke entydig med tanke på dødsårsak. Vi avventer derfor den endelige obduksjonsrapporten før vi kan konkludere, sier Rønning-Nyvold.

Han opplyser at siktelsen mot de tre mennene opprettholdes, men sier politiet anser mistanken mot dem som noe svekket siden den foreløpige obduksjonsrapporten ikke gir noen klar dødsårsak.

Mannen som døde, var tidligere straffedømt og en kjenning av politiet. Ingen av de siktede er kjent av politiet fra tidligere. Etter avhør ble alle tre løslatt.

Dødsfallet skjedde natt til søndag etter at politiet klokken 2.45 fikk melding om en beruset og brysom person som hadde oppsøkt et julebord for bedriften Norway Seafoods i Melbu i Nordland. Politiet ble tilkalt for å fjerne mannen.

Da politiet kom fram til stedet etter en halv time, fant de mannen livløs. Helsepersonell satte i gang gjenopplivingsforsøk, men klarte ikke å redde ham.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media