Mann som er siktet etter dødsfall i Tønsberg blir løslatt

Mannen i 50-årene som er siktet etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i et hus på Husøy ved Tønsberg onsdag, blir løslatt i løpet av torsdagen.

LØSLATT: Mannen i 50-årene som er siktet etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i et hus på Husøy ved Tønsberg onsdag, blir løslatt i løpet av torsdagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
LØSLATT: Mannen i 50-årene som er siktet etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i et hus på Husøy ved Tønsberg onsdag, blir løslatt i løpet av torsdagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet er foreløpig tilbakeholdne med informasjon om saken og vil foreløpig ikke si så mye om hvorfor de knytter mannen til saken. Han ble pågrepet bare få timer etter at kvinnen ble funnet død onsdag kveld.

- Det var jo en nabo dette her, og han var aktiv på stedet da politiet var der. Beskrivelser og forklaringer fra vitner blant annet førte til at vi gjorde en pågripelse av han, sier politiinspektør Magne Pedersen til NTB.

Mannen, som er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, avga forklaring natt til torsdag. Politiet vil ikke si noe om hva han har sagt i avhør eller hvordan han stiller seg til siktelsen, men opplyser til Tønsbergs Blad opplyser han blir løslatt i løpet av torsdagen.

- Når vi blir ferdig med avhørene og ransaking av boligen hans senere i dag, vil han bli løslatt, sier Pedersen til avisen.

Mistenkelig

Både Nettavisen og Tønsbergs Blad skriver at kvinnen i 40-årene hadde synlige skader da hun ble funnet død i et hus på Husøy ved Tønsberg, og at de har skjellig grunn til mistanke om at det har skjedd henne noe kriminelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer