Mann som meldte seg var ikke «hettemannen»

Trodde selv han kunne være etterlyst vitne.

VIDEOOVERVÅKNING: En mann som lurer på om han kan være den såkalte «Hettemannen» har meldt seg til politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet sa i dag tidlig at en mann hadde meldt seg fordi han trodde han kunne være mannen som i går ble etterlyst som et vitne i Lørenskog-saken.

– Politiet har mottatt et titall tips etter at vi onsdag offentliggjorde flere videoer av en uidentifisert mann, skrev politiadvokat Haris Hrenovica i en e-post.

– Noen av tipsene inneholder navngitte forslag til hvem mannen kan være. Én person har meldt seg, og lurer på om det kan være ham, opplyste politiadvokaten.

Det viste seg at mannen ikke var vitnet politiet ville ha kontakt med, skriver NRK.

Politiadvokat Hrenocvica sier vedkommende er sjekket ut av saken. Politiet er fortsatt interessert i å komme i kontakt med mannen som faktisk er på videobildene.

Mannen ble etterlyst som vitne fordi politiet vil undersøke om han kan sitte på viktig informasjon uten å være klar over det selv.

Øst politidistrikt gikk onsdag ut med til sammen fem videoklipp, som viser en mann som beveger seg fra parkeringshuset ved Lørenskog ishall og som går i retning av Sloraveien 4, hvor Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra 31. oktober i 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer