Mann som tror jorda er 6000 år gammel fant 60 millioner år gammelt fiskefossil

Han mener selv fossilet umulig kan være så gammelt.

FOSSIL: Dette er et av de totalt fem fossilene Edgar Nernberg fant da han gravde ut en kjeller i Calgary. Foto: Universitetet i Calgary
FOSSIL: Dette er et av de totalt fem fossilene Edgar Nernberg fant da han gravde ut en kjeller i Calgary. Foto: Universitetet i Calgary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Universitetet i Calgary i Canada kunne i dag meddele at det er gjort et oppsiktsvekkende funn i forbindelse med et byggeprosjekt.

Universitetets forskere ble kontakt nylig kontaktet av entreprenøren Edgar Nernberg, som kunne fortelle at han kom over et fossil da han gravde ut en kjeller til et nytt hus i byen.

Kreasjonist Paleontolog Darla Zelenitsky sier til universitetes nettside at det ble funnet totalt fem godt bevarte fossiler i den 60 millioner år gamle steinformasjonen. Det nettsida ikke nevner er at mannen som fant dem mener de umulig kan være så gamle. Nernberg er nemlig kreasjonist, og tror at jorda er omlag 6000 år gammel, skriver Washington Post.

Nernberg sitter i styret til «kreasjonistmuseet» Big Valley?s Creation Science Museum, som blant annet har en utstilling med navnet «dinosaurer og mennesker», som beskrives slik:

- Utstillingen viser fram overveldende beviser på ikke bare eksisterte dinosaurene ganske nylig, men at menneskene eksisterte samtidig. Bevisene er ødeleggende for teoriene om at dinosaurene døde ut omtrent 60 millioner år før menneskene utviklet seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer