Mann som varslet om død kvinne avhøres av politiet

Ambulansetjenesten tilkalt til leilighet i Fredrikstad ved 12-tida i dag.

 ETTERFORSKER:  Kriminalteknikere kom til leiligheten i Hurrødåsen i Gressvik like før klokka 18 og sikrer her spor på utsiden før de fortsetter arbeidet inne i leiligheten. Foto: Øystein Andersen / Dagbladet.
ETTERFORSKER: Kriminalteknikere kom til leiligheten i Hurrødåsen i Gressvik like før klokka 18 og sikrer her spor på utsiden før de fortsetter arbeidet inne i leiligheten. Foto: Øystein Andersen / Dagbladet.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GRESSVIK (Dagbladet): En mann som varslet ambulansetjenesten om å komme til en leilighet i Hurrødåsen i Gressvik, sitter nå i avhør hos politiet i Fredrikstad, får Dagbladet bekreftet i Østfold politidistrikt.

- Dødsfallet blir fortsatt etterforsket som mistenkelig, og det er ikke tatt ut noen siktelse i saken. Først seinere i kveld vil politiet gå ut med noen flere opplysninger, blant annet kvinnens alder. Vi er i ferd med å varsle de pårørende, men har ikke fått tak i alle ennå, sier operasjonsleder Arne Olav til Dagbladet.

Det var ambulansetjenesten som varslet politiet klokka 12.13 om en død kvinne etter at de ble tilkalt til kvinnens leilighet i et område med rekkehus og toetasjes lavblokker i Gressvik.

- Det var mannen som nå sitter i avhør som varslet ambulansetjenesten, bekrefter operasjonslederen overfor Dagbladet.

Politiet bekrefter at den døde kvinnen bodde i leiligheten der hun ble funnet.

- Omstendighetene gjør at det er satt i gang full taktisk og teknisk etterforskning, opplyser operasjonsleder Arne Olav Haraldstad i Østfold politidistrikt til Dagbladet ved 15-tida.

Men politiet vil foreløpig ikke opplyse om kvinnens alder, om det var andre personer i leiligheten da etterforskerne kom eller hvordan ambulansetjenesten ble tilkalt.

- Ingen er pågrepet, men vi avhører vitner, sier operasjonsleder Arne Haraldstad.
Syv leiligheter I ingangen som politiet har sperret av, er det syv mindre leiligheter der det bor par og enslige, sier en mann i nabolaget til Dagbladet.

Han har bodd i en av nabooppgavenen i det private borettslaget Harrudåsen vest i mer enn 20 år.

- Dette er et stille, fredelig og landlig boområde. Med mindre enn ti minutter å kjøre til Fredrikstad sentrum, og med skole bare et steinkast unna. Det er alltid fredelig og rolig her, det som har skjedd i dag, med politisperringer, er unntaket, sier beboeren til DAgbladet.

Dagbladet kommer med mer.

 GRESSVIK:  Politiet i Østfold har startet etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Hurrødåsen i Gressvik i dag. Foto: Andreas Utberg.
GRESSVIK: Politiet i Østfold har startet etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Hurrødåsen i Gressvik i dag. Foto: Andreas Utberg. Vis mer