Mann stakk av etter at fire ble alvorlig skadd i trafikkulykke

To barn blant de skadde.

FIRE ALVORLIG SKADD: En mann stakk av fra en trafikkulykke der fire personer ble alvorlig skadd. Foto: Ole Christian Nordby
FIRE ALVORLIG SKADD: En mann stakk av fra en trafikkulykke der fire personer ble alvorlig skadd. Foto: Ole Christian Nordby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fire personer ble alvorlig skadd etter at to personbiler krasjet på riksvei 364 i Notodden. En person skal ha stukket til skogs.

I den ene bilen satt det fem personer, derav fire av dem ble  alvorlig skadd - to av dem barn. Den femte personen ble lettere skadd.

To av de alvorlig skadde personene ble fløyet til Ullevål sykehus, mens de to andre er kjørt til Kongsberg sykehus. Personen som ble lettere skadd ble kjørt til Drammen sykehus.

Søker med politihunder - Det er muligens en femte person som er skadd, men han har stukket av fra stedet. Det kan være flere årsaker til det, men vi bruker nå ressurser på å finne ham, sier operasjonsleder Karl Jørgensen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Blant annet vil politihunder delta i søket.

Mannen som stakk av skal ha vært alene i bilen, mens det skal ha vært fem personer i den andre bilen. En av dem skal ha kommet fra det uten skader.

- Råkjørte Vitner forteller til lokalavisa Varden at mannen som stakk av skal ha gjort flere stygge forbikjøringer i forkant av ulykka.

Operasjonsleder kan verken bekrefte eller avkrefte disse opplysningene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer