Mann sto opp fra de døde og gikk rett på fylla igjen

I Primornoje i Sør-Russland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Alkohol er en utfordring for mange i romjula. Men en mann fra Primornoje sør i Russland fikk det litt tøffere enn de fleste.

Historien er hentet fra nettavisa Primormone 24, der historien ble presentert i går, og gjengitt i blant annet i den pålitelige nettavisa news.ru. Den er som følger:

Lyden fra likhuset En mann satt og drakk med noen venner da han plutselig fikk et illebefinende og falt om. Hans svirebrødre fikk ham på sykehuset, der han ble erklært død.

Mannen ble så fraktet til det lokale likhuset, der han ble lagt på kjølerommet sammen med andre lik. Der lå han på gulvet, fordi det var opptatt i hyllene på kjølerommet.

Men om natta hørte vakta på likhuset dunking fra kjølerommet. Skremt av dunkingen fra kjølerommet ringte vakta politiet. Da politiet kom, åpnet de kjølerommet - og fant en livredd mann som likevel ikke var død. Mannen var tydelig skremt av å ha våknet opp på kjølerommet sammen med flere lik.

Politiet anbefalte mannen å dra til sykehuset for å sjekke hvordan det egentlig sto til med helsa.

I sitt eget gravøl Men mannen var fortsatt tørst, så i stedet fra å dra til sykehuset, dro han tilbake til sine svirebrødre, der hele historien startet. Der var festen gått over til å bli gravøl for å minnes kompisen alle trodde var død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer