Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann sto opp fra de døde og gikk rett på fylla igjen

I Primornoje i Sør-Russland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Alkohol er en utfordring for mange i romjula. Men en mann fra Primornoje sør i Russland fikk det litt tøffere enn de fleste.

Historien er hentet fra nettavisa Primormone 24, der historien ble presentert i går, og gjengitt i blant annet i den pålitelige nettavisa news.ru. Den er som følger:

Lyden fra likhuset En mann satt og drakk med noen venner da han plutselig fikk et illebefinende og falt om. Hans svirebrødre fikk ham på sykehuset, der han ble erklært død.

Mannen ble så fraktet til det lokale likhuset, der han ble lagt på kjølerommet sammen med andre lik. Der lå han på gulvet, fordi det var opptatt i hyllene på kjølerommet.

Men om natta hørte vakta på likhuset dunking fra kjølerommet. Skremt av dunkingen fra kjølerommet ringte vakta politiet. Da politiet kom, åpnet de kjølerommet - og fant en livredd mann som likevel ikke var død. Mannen var tydelig skremt av å ha våknet opp på kjølerommet sammen med flere lik.

Politiet anbefalte mannen å dra til sykehuset for å sjekke hvordan det egentlig sto til med helsa.

I sitt eget gravøl Men mannen var fortsatt tørst, så i stedet fra å dra til sykehuset, dro han tilbake til sine svirebrødre, der hele historien startet. Der var festen gått over til å bli gravøl for å minnes kompisen alle trodde var død.

Da den gjenoppståtte mannen banket på døra, besvimte kompisen som gikk for å åpne døra. Han kunne av naturlige grunner ikke tro sine egne øyne.

Så sluttet mannen seg til selskapet som ikke lenger var et gravøl for ham, men i stedet ble en fest for å feire at han var stått opp igjen.

Moralen på denne visa er vel at det igjen er fylla som har skylda. Dessuten at vodka er en farlig drikk. Denne gangen endte det altså likevel godt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media