MORD:  En mann ble i går kveld funnet blødende etter å ha blitt påført stikkskader. Mannen døde på sykehus i natt. Kart: Google Maps
MORD: En mann ble i går kveld funnet blødende etter å ha blitt påført stikkskader. Mannen døde på sykehus i natt. Kart: Google MapsVis mer

Mann stukket ihjel i Kiruna

To personer mistenkt for mord på mannen i Sverige i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går kveld ble en mann i Kiruna, den nordligste byen i distriktet Lapland i Sverige, stukket til døde. Politiet i Kiruna har nå pågrepet en mann og en kvinne, mistenkt for å ha drept mannen.

- Jeg kan ikke gå inn på detaljer, men to personer er anholdt, mistenkt for mord, sier operasjonsleder Mikael Noren ved Norrbotten politidistrikt til Dagbladet.  

Det var avisa Nordlys som først meldte om hendelsen.

- Det skjedd i går kveld klokka 23. Ambulansen dro til en adresse hvor de fant en kraftig blødende mann, som ble transportert  til sykehuset. Mannen døde i løpet av natten av skadene han hadde fått påført av et slags stikkvåpen, sier han videre.

Pågrepet på stedet Boligen ligger utenfor sentrum i Kiruna, og politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags våpen som ble brukt. Ifølge Noren er de på pågrepne personene i 45-års alderen, mens de omkomne er yngre.

- De pårørende er ikke underrettet ennå, sier Noren.

Ifølge han vil politiet nå foreta seg tekniske undersøkelser på stedet samt avhøre vitner. De to mistenkte ble pågrepet på åstedet, og etter å ha blitt avhørt er de nå mistenkt for mord.

- Jeg vet ikke hvem som ringte inn og varslet politiet. Det er mulig det er de mistenkte, sier han.

Ukjent relasjon Politiet vil heller ikke si noe om ofret og de mistenktes relasjon til hverandre.

- Jeg kan ikke si noe om motivet ennå, det skal vi utrede og ikke spekulere i.