Mann stukket med kniv i hode og hals

Politiet i Oslo har pågrepet en mann (30) som er mistenkt for å ha stukket en mannsperson i hode og hals med kniv.

ÅSTEDET: I en leilighet i denne bygården på Torshov i Oslo ble mannen knivstukket. Han er utenfor livsfare. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ÅSTEDET: I en leilighet i denne bygården på Torshov i Oslo ble mannen knivstukket. Han er utenfor livsfare. Foto: Frank Karlsen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Operasjonsleder Martin Todnem i Oslo politidistrikt sier til Dagbladet at politiet fikk melding om den alvorlige hendelsen klokka 18.30 i kveld.

En mann i 30 åra ble i kveld pågrepet av politiet. Han er mistenkt for å ha skadet en annen mann i 30 åra med kniv i hode og hals.

- Vi fikk melding om at en mann lå i Ole Bulls gate med store skader i hoderegionen. Han er stukket med kniv i hode og hals og er alvorlig skadet. Ambulanse har fraktet ham til akuttmottaket på Ullevål sykehus, sier Todnem.

- Ikke livstruende Tilstanden til mannen er ikke livstruende og han skal være ved bevissthet.

Politiet har funnet en leilighet på Torshov hvor knivstikkingen skal ha funnet sted, men de har ikke funnet noen gjerningsmann.

- Fulgte blodspor Innsatsleder Kristoffer Bang sier at politiet fulgte blodspor fra Ole Bulls gate til en leilighet i Edvard Griegs Allé.
 
- Vi ser at den aktuelle leiligheten har vært åsted for knivstikkingen, sier operasjonsleder Martin Todnem.

Kjent for politiet - Begge de involverte er kjent for politiet fra tidligere saker, sier Todnem.

Kriminalteknikere og etterforskere fra kriminalvakta i Oslo har jobbet i leiligheten og i området rundt åstedet i kveld.

Innsatsleder Kristoffer Bang sier at de to involverte i knivstikkingen ikke tilhører kriminelle gjenger i Oslo.

De skal tilhøre et rusmiljø.


FULGTE BLODSPOR: Politiets hund fulgte blodspor fra stedet fornærmede ble funnet i Ole Bulls gate til en leilighet i Edvar Griegs Allé der det var tydelige spor etter kamp. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
FULGTE BLODSPOR: Politiets hund fulgte blodspor fra stedet fornærmede ble funnet i Ole Bulls gate til en leilighet i Edvar Griegs Allé der det var tydelige spor etter kamp. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer