Mann stukket med skrutrekker i Oslo

Politiet jakter på tre menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En mann ble like over midnatt stukket ned nederst i Prinsens gate i nærheten av Jernbanetorget i Oslo sentrum. Han ligger nå alvorlig skadd på sykehus, mens politiet jakter på tre gjerningsmenn.

- Vi fikk melding om hendelsen klokka 00.15. En mann er kjørt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus med stikkskader og er alvorlig skadd, sier operasjonsleder Kjetil Kroken ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Operasjonslederen er svært tilbakeholden med å gi detaljer rundt hendelsen, men etter det Dagbladet.no erfarer, ble mannen stukket minst seks ganger med en lang og tynn skrutrekker, som etter voldsepisoden ble kastet i vasken på toalettet på Expressen, der den seinere ble funnet av politiet.

Taxisjåfør Magnus Helleberg (41) var vitne til hendelsen, og det var han som varslet politiet.

- Jeg sto nederst i Prinsens gate og ventet på grønt lys da jeg så tre menn i 20-30-årsalderen som tilsynelatende drev og trakasserte en annen, noe eldre, mann. Så så jeg noen kjappe armbevegelser, før trikken kom og sperret for utsikten, forteller Helleberg til Dagbladet.no.

Da trikken var kjørt, lå offeret på bakken.

- De tre angriperne begynte å gå sakte mot Jernbanetorget, før de plutselig la på sprang. Like etterpå ble jeg oppmerksom på at mannen på bakken var stukket, og ringte 112, sier taxisjåføren, som forklarte seg til politiet før han fortsatte nattskiftet.

Politiet har så langt ikke gått ut med noe signalement av de tre antatte gjerningsmennene, men har trolig et godt utgangspunkt for å oppklare saken; det er blant annet flere overvåkingskameraer i strøket der voldsepisoden skjedde.

Foto: DANIEL LAABAK
Foto: DANIEL LAABAK Vis mer
KASTET VÅPENET I VASKEN: Politiet fant skrutrekkeren i vasken på toalettet på utestedet Expressen, rundt hjørnet for åstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer