Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann stukket ned: Intenst søk

Oslopolitiet melder at de er på Grønlands Torg mandag kveld, etter at en person er stukket flere ganger med en «knivliknende» gjenstand.

ETTERFORSKER: Oslopolitiet etterforsker en mulig knivstikking i Oslo mandag kveld. Foto: Ørn E. Borgen/NTB Scanpix
ETTERFORSKER: Oslopolitiet etterforsker en mulig knivstikking i Oslo mandag kveld. Foto: Ørn E. Borgen/NTB Scanpix Vis mer

Skadeomfanget er ukjent, men personen er sendt til sykehus. Fornærmedes situasjon blir nå beskrevet som stabil, melder politiet om klokka 22.05.

Operasjonsleder Line Skott opplyser overfor Dagbladet at hendelsen skjedde utenfor Deli de Luca på Grønland.

- Fornærmede er en mann i slutten av 20-åra. Han har selv tatt seg inn på Deli de Luca etterpå, og har vært tilsnakkende og våken hele tiden, sier Skott. Det siste politiet fikk fra sykehuset var at tilstanden til fornærmede er stabil.

Det skal ikke ha vært noen relasjon mellom fornærmede og gjerningsperson. Foreløpig har ikke politiet noe mer informasjon om bakgrunnen til hendelsen.

- Nå jobber vi intenst med søk. Det har vært mange mennesker i nærheten så vi forsøker å finne gode vitner til hendelsen, og går i gjennom videoovervåkning, opplyser Skott.

Politiet søker etter en gjerningsperson som skal være iført mørke klær, rød caps og ha mørkt hår. De har foreløpig ikke noe mer informasjon om gjerningspersonen, som per klokka 23.30 fortsatt er på frifot.

- Fornærmede er ikke alvorlig skadd, men han får hjelp til å behandle skadene. Ellers driver vi med blant annet videoinnhenting og er ute med flere patruljer, opplyser operasjonsleder Guro Sandnes til Dagbladet.

Har du tips eller bilder? Send til 2400@db.no!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling