Mann stukket ned med kniv i Råde

Kvinne i slutten av 40-åra pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Mannen, som er i slutten av 20-åra, ble sendt til Oslo universitetssykehus Ullevål med alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Bjørge Haugen i Østfold politidistrikt.

Ifølge Fredrikstad Blad skal mannen ha blitt stukket i mage og bryst.

Kvinne pågrepet Knivstikkingen skjedde i et bolighus i Råde kommune. Politiet var raskt på stedet og pågrep en kvinne i slutten av 40-årene. Hun er mistenkt for å ha knivstukket mannen.

- Vi har pågrepet en kvinne som vi mistenker står bak. Fornærmede ligger nå på operasjonsbordet på Ullevål, men vi vet ikke hvordan det kommer til å gå på nåværende tidspunkt, sier lensmann Ketil Lunde ved Vansjø lensmannskontor til Dagbladet.

Politiet gjør nå avhør av tre vitner som skal ha vært tett på hendelsen. Alle de involverte er fra Polen, opplyser Lunde.

Kan dø - Vi får håpe det blir en legemsbeskadigelse, og ikke et drap vi etterforsker. Vi har fortløpende kontakt med Ullevål sykehus for å forsikre oss om at det er det, for det er stor forskjell på en drapsetterforskning og en etterforskning av legemsbeskadigelse, sier Lunde.

Han forteller at de foreløpig ikke kjenner alle detaljer rundt hendelsesforløpet.

- Hendelsen startet trolig med en krangel, men i hvilken sammenheng den startet i vet vi ikke.

Politiet gjør nå avhør og kartlegger åstedet.

- Han mistet mye blod, men lever. Vi håper han kommer seg gjennom operasjonen og at vi kan etterforske dette som en legemsbeskadigelse og ikke et drap.

Operasjonsleder Bjørge Haugen i Østfold politidistrikt forteller at de to formentlig har en relasjon fra tidligere, uten at politiet ønsker å gå nærmere inn på dette på nåværende tidspunkt i etterforskningen.

Politiet ble varslet om saken klokken 4.51 søndag morgen.