Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann stukket ned og alvorlig skadd

Fløyet fra Råholt til Ullevål i luftambulanse i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En mann er fløyet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt stukket ned på Råholt i Akershus natt til søndag. En person er pågrepet i saken.

- Vi har foreløpig ikke identifisert våpenet, men det dreier seg om stikkskader, sier politiførstebetjent Øyvind Strømsborg ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor til NTB.


Personen som ble stukket ned har alvorlige skader, men tilstanden hans er stabil, opplyser politiet.


Politiet fikk melding om hendelsen klokken 4 natt til søndag. Like etter ble en person pågrepet. Han har status som siktet i forbindelse med hendelsen.


- Vi er tidlig i vitneavhørsfasen, men utover dagen skal vi greie å få mer oversikt over hva som har hendt, sier Strømsborg.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling