Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tatt etter mulig drap

En 43 år gammel kvinne er død etter å ha blitt påført store hodeskader i en leilighet i Oslo. Samboeren hennes er innbrakt av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var samboeren selv som ringte politiet klokken 16.22 i ettermiddag. Mannen var ifølge politiet ruset på øl og piller, og snakket svært usammenhengende.

- Han fortalte at samboeren var død. Noe vesentlig mer klarte vi ikke å få ut av ham. Da patruljen kom til stedet, var kvinnen i live, men hun hadde store hodeskader. Ikke lenge etter at hun ble sendt til sykehus, fikk vi beskjed om at hun var avgått ved døden, sier operasjonsleder Per Arve Bakke i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var ingen andre enn samboerparet i leiligheten i Sandakerveien i Oslo da politiet ankom. Den mannlige samboeren ble innbrakt, men politiet har foreløpig ikke avhørt ham.

- Han er kraftig påvirket. Det har ikke vært mulig å avhøre ham, sier Bakke. Både den døde kvinnen og samboeren er kjent av politiet fra tidligere forhold.

Operativ uteleder på åstedet, Tor-Håkon Fegri, opplyser at politiet først fikk melding fra sykehuset om at kvinnen var død, og litt senere at hun levde likevel.

- Men nå har vi fått bekreftet at hun er død, og saken etterforskes som drap, sier Fegri, som likevel understreker at kvinnens samboer foreløpig bare har status som vitne i saken.

Fegri, som var førstemann på åstedet, vil ikke si noe om hva slags slagvåpen som var brukt mot kvinnen.

- Men det var ikke noe veldig pent syn, innrømmer han.

Teknikere undersøkte lørdag kveld leiligheten til samboerparet, og politiet ville i løpet av kvelden foreta en rundspørring blant naboene i Sandakerveien for å finne ut hva som kan ha skjedd forut for drapet. Ifølge Fegri er samboerparet norske.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling