Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tatt for bombetrussel mot «Batman»-kino i Danmark

37-åring mistenkt for å ha framsatt bombetrussel mot kino i Danmark i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Publikummet til Batman-filmen «The Dark Night Rises» i Haderslev i Danmark måtte i går kveld evakueres etter at kinoen mottok en bombetrussel. Trusselen viste seg å være falsk, og politiet har nå pågrepet mannen de mistenker for å stå bak.

Filmen hadde vart rundt 20 minutter da politiet mottok trusselen.

- Det ble ringt inn til vårt servicesenter, og en person fortalte at det var en bombe i kinoen, forteller vaktsjef Claus Skovgaard ved Syd- og Sønderjyllands politi.

Trusselen fikk politiet til å evakuere kinoen og sperre av området rundt. Bombehunder og politiets bombeeksperter undersøkte området, men rett før midnatt ble bombealarmen avblåst.

- Det ble ikke funnet sprengstoff der inne, sier Skovgaard til Ekstra Bladet.

20. juli ble 12 mennesker drept og 58 såret i skyting på en kino i Aurora, som er en forstad til byen Denver i Colorado vest i USA.

Kinoen viste den nyeste Batman-filmen «The Dark Knight Rises». Gjerningsmannen hadde farget håret rødt og skal ha sagt til politiet at han var «Jokeren», en av Batmans erkefiender.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media