Mann tatt for bryllupsdrap på svenske Anni (28)

Ble skutt og drept på bryllupsreisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har arrestert en mann i forbindelse med drapet på svenske Anni Dewani (28), opplyste delstatsminister Albert Fritz i provinsen Western Cape på en pressekonferanse i dag.

Bryllupsreise Fritz nektet å komme med ytterligere detaljer om mannen, og insisterte på at mer informasjon ville skade etterforskningen, skriver den sør-afrikanske nyhetssida News24.

I dag har flere personer vært i politiavhør i forbindelse med drapet som skjedde da 28-åringen og hennes nye ektemann var på vei til hotellet i Cape Town etter å ha spist middag.

De to, som var på bryllupsreise, hadde spist middag på en restaurant i Somerset West utenfor Cape Town.

På vei tilbake til hotellet ba de taxisjåføren kjøre gjennom Gugulethu, et område kjent for sitt natteliv og mange populære barer.

Bilkaprere De to skal ha blitt overrasket av bilkaprere, noe som førte til at Dewani til slutt ble funnet skutt og drept i bilens baksete.

Politiet har i dag saumfart åstedet på jakt etter spor som kan knytte den mistenkte mannen til drapet.

- Det er helt forferdelig. Hun var den vakreste piken som fantes, sier pappa Vinod Hindocha til Expressen.

Anni Dewani fra Mariestad og hennes 31 år gamle britiske mann giftet seg i India for tre uker siden.

- Hun hadde planlagt bryllupet i seks måneder, sier faren Vinod Hindocha.

• Les mer: Svenske Anni (28) skutt og drept på bryllupsreisen

EN TATT: Dewani ble funnet i baksetet på bilen som er innringet på bildet. Til høyre er hun sammen med ektemannen. Foto: Andrea Thonoldo/Expressen og privat
EN TATT: Dewani ble funnet i baksetet på bilen som er innringet på bildet. Til høyre er hun sammen med ektemannen. Foto: Andrea Thonoldo/Expressen og privat Vis mer