Mann tatt for cricket- massakre

Åtte drept i Lahore i mars.

CRICKETDRAP: En mann er pågrepet, mistenkt for å være delaktig i cricketmassakren i Lahore, Pakistan i mars. Åtte personer - seks politimenn og to sivile - døde i angrepet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Mohsin Raza
CRICKETDRAP: En mann er pågrepet, mistenkt for å være delaktig i cricketmassakren i Lahore, Pakistan i mars. Åtte personer - seks politimenn og to sivile - døde i angrepet. Foto: SCANPIX/REUTERS/Mohsin RazaVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En mann er pågrepet i Pakistan, mistenkt for å ha deltatt i angrepet mot Sri Lankas cricketlandslag i Lahore i mars.

Seks pakistanske politifolk og to sivile ble drept i angrepet som var rettet mot bussen til landslaget. Terroraksjonen sjokkerte mange i Pakistan, hvor cricket er en enormt populær sport.

Lahores politisjef Pervez Rathor sa onsdag at flere av gjerningsmennene er blitt identifisert, og at én er arrestert. Han knyttet angrepet i mars til en Taliban-gruppe som nå skal være oppløst.

- Vi har ødelagt et Taliban-nettverk i Punjab, og vi har arrestert en angriper som skjøt og drepte en politimann, sa Rathor.


(NTB)