Mann tatt for drapsforsøk i Oslo

Siktet for medvirkning i Urtegata-skyting.

BESLAGLAGT: Mannen som ble skutt ble kjørt til legevakta av fire personer i denne bilen. Bilen er nå beslaglagt. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
BESLAGLAGT: Mannen som ble skutt ble kjørt til legevakta av fire personer i denne bilen. Bilen er nå beslaglagt. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo politidistrikt pågrep i går kveld en mann i 20-årene siktet for medvirkning til drapsforsøk i Urtegata på søndag kveld.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken, sier politioverbetjent Grete Metlid ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Dette kom som et resultat av etterforskningen så langt. Vi vet noe mer om hva som skjedde, men går ikke ut med det nå, sier Metlid, og antyder at det kan dreie seg om et internt oppgjør i et kriminelt miljø.

- Vi jobber med å få oversikt, og holder forsatt på med vitneavhør. Vi håper også å få avhørt siktede i løpet av dagen for å høre hva han har å si om saken, fortsetter Metlid.

Hun sier mannen er kjent for politiet fra før, og at han og skuddofferet kjenner hverandre.

- Utover det kan jeg ikke si noe om forholdet mellom de to, sier Metlid til NTB.

Fornærmede ble skutt i beinet i 22-tiden søndag kveld. Han ble kjørt til legevakten av bekjente; han var selv bevæpnet med en pistol.