Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tatt med eksplosiver på flyplass i Texas

Har blitt tatt hånd om av FBI.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er pågrepet etter å ha prøvd å komme seg inn på en flyplass i Texas med ekplosiver, melder nyhetsbyrået AP.

Tasa Watts, talsperson for City of Midland sier de ikke har noen informasjon om hvem mannen er. Mannen har blitt tatt hånd om av FBI.

Watts forteller at eksplosivene ble oppdaget idet mannen prøvde å komme seg inn på en av terminalene ved Midland International Airport. Hendelsen fant sted like før klokka 9.30 lørdag.

Også Mike Martinez, talsmann for FBI, bekrefter at mannen er pågrepet og at de undersøker hendelsen. Han sier eksplosivene var pakket inn i militær emballasje, men vil ikke svare på om mannen bar militæruniform eller hvor store mengder eksplosiver det er snakk om.

I en pressemelding opplyses det at sikkerhetspersonale oppdaget et mistenkelig objekt i en veske i sikkerhetskontrollen. Politiet ble kontaktet med en gang og et av sjekkpunktene i sikkerhetskontrollen ble stengt i en times tid.

Situasjonen på flyplassen er nå under kontroll.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!