Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann tatt med en rekke våpen på hotellrom i Houston

I forkant av nyttårsfeiringen.

HALVAUTOMATISK: Den pågrepne mannen hadde bl.a. ei halvautomatisk AR-15-rifle på hotellrommet. Arkivfoto: Elaine Thompson / AP / NTB Scanpix
HALVAUTOMATISK: Den pågrepne mannen hadde bl.a. ei halvautomatisk AR-15-rifle på hotellrommet. Arkivfoto: Elaine Thompson / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er pågrepet i storbyen Houston i Texas etter at politiet fant en rekke skytevåpen på hotellrommet hans. I kjøretøyet hans utenfor fant de ytterligere våpen, melder ABC13.

Politiet ble opprinnelig tilkalt til Hyatt Regency-hotellet i Houston sentrum for å ta hånd om en beruset gjest. Mannen viste seg å oppføre seg irrasjonelt og aggressivt, og forsterkninger ble tilkalt.

Inne på rommet i 28. etasje fant politiet bl.a. ei halvautomatisk AR-15-rifle, en pistol og store mengder ammunisjon, ifølge journalist Jacob Rascon. Bilen hans hadde ifølge Rascon falske pappskilt.

Hvorfor mannen hadde med seg våpnene, er ikke brakt på det rene. Hyatt-hotellet huser i kveld et stort nyttårsarrangement med flere hundre gjester og konserter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!